Vill du sälja Nail Creations högkvalitativa produkter på din salong?

Bli återförsäljare av Nail Creations produkter och du kan skapa din nya framtid redan idag. Vi söker åter-försäljare i hela Sverige för vi behöver bli fler för att möta efterfrågan på professionella nagelprodukter i hela landet. Vill du tjäna pengar till ditt företag och kunna ta del av ett redan väl fungerande och framgångsrikt koncept så är du mer än välkommen att kontakta oss för en förutsättningslös diskussion. Du får produkt-utbildning och coaching av oss som hjälper dig att lyckas med produkterna i din verksamhet.


Vi tar bara in ett begränsat antal återförsäljare per kommun, så tveka inte, ta kontakt med oss redan idag och se om det finns lediga platser just i din kommun eller fyll vårt kontaktformulär längre ned på sidan och vi återkommer till dig.


Nail Creations sortiment

Vi strävar efter 100% nöjda kunder och alla Nail Creations produkter är framtagna för den medvetna nagelterapeuten och är inte bara en samling av nagelprodukter. Det är ett helt system av ledande nagelprodukter och med en innovativ FoU-avdelning har de möjlighet att föra fram en produkt som inte bara uppfyller utan överträffar alla krav på nagelprodukter.


Vi har produkter för naturlig nagelvård t ex; nageloljor, handcremer, manikyr- och spaprodukter, paraffin och parrafinbad, vårdande och stärkande lacker och vanliga nagellacker i många färger. En nyhet, nu har vi även den senaste produkten på marknaden som kallas gelélack! Appliceras som nagellack även på naturliga naglar och sitter i flera veckor.


Vi har också teknikprodukter och allt du behöver inom gelé- och akryl. Tillbehör, dekorationer, handdukar, förkläden, kassar m.m