Sitt som modell

Våra elever behöver modeller att öva på för att kunna få erfarenhet och möjlighet till ordentlig utveckling och träning som förbereder dem för nagelterapeutyrket. Alla elevbehandlingar är lärarledda och eleverna är tränade att göra dessa moment genom att först ha tränat på dockhänder och senare på varandra. Inga elever börjar med modeller förrän de arbetar rätt och säkert. Vill du prova på våra behandlingar till kanonpriser kan du passa på att göra det genom att sitta modell för våra duktiga elever. Vi gör alla typer av hand-, fot- och nagelvårdsbehandlingar. Vi gör även konstnagel- behandlingar och vi har speciella nagelbitarprogram.

Vi tar tacksamt emot alla modeller och speciellt er med "problemnaglar".
Vi gillar utmaningar och det är det eleverna blir duktiga på.

Är du intresserad av att vara modell åt någon av våra elever vänligen fyll i formuläret nedan så kommer våra elever att kontakta dig för att boka tid. Du kan även fylla i vilken eller vilka behandlingar du är intresserad av. Har du frågor eller funderingar eller om du bara kan vissa dagar eller tider kan du även nämna det i meddelandefältet. Vi ser fram emot att kunna ge Dig en skön och avkopplande behandling!

Modell uttalar sig...

Hej Monica, Tack för att jag fick besöka Nagelskolan för en manikyr. Jag har besökt flera skolor i Stockholmsområdet och studerade på Axelsons massageinstitut och du överglänser dem alla med ditt engagemang i dina elever och kontakten med dina kunder. Du var väldigt aktiv under hela sessionen och gav tips till varje elev. Du var alltid där för att besvara deras frågor. Du talade med dina kunder och gav allt och alla en personlig touch. Om dina elever har möjligheten att ta till sig de färdigheter du lär dem och det professionella förhållningsättet som du använder, så kommer de att bli väldigt framgångsrika i sina karriärer.

Tack.
Yvonne Crooks

Vill du sitta som modell?

Nedan hittar du ett formulär som du kan fylla i och skicka iväg om du är intresserad av att sitta som modell för våra elever.

Pris: 100:- till 250 :- beroende på behandling.

Fullständigt namn:

Telefonnummer: