Klicka här för att öppna anmälningsblanketten till fransstylistutbildningen.


Klicka här för att öppna anmälningsblanketten till resten av kurserna på denna sida.


Fransförlängning

Det har blivit väldigt populärt i Sverige med fransförlängning.Vem har inte drömt om långa perfekta fransar, att slippa mascara, att vakna och se ut som om man redan har sminkat sig, att kunna sola, bada, duscha utan att mascaran rinner. Nu är det möjligt att erbjuda dina kunder detta. Resultatet blir fantastiskt! Vi lär dig att göra kundanpassade appliceringar med en teknik där du sätter en extension per frans, så kallade singles. Den säkraste metoden att använda som inte sliter på den egna fransen. Utbildningen passar utmärkt som ett komplement till din nagel-, frisör-, eller hudterapeututbildning. Kursen kräver inga förkunskaper utan vi utbildar dig från grunden. Det är en tvådagarskurs + en examensdag. Du går de två kursdagarna efter varandra, sen kommer du tillbaka efter ca 8-12 veckor (och efter att du gjort 10 nya set och 4 fyllningar) och gör examen. I kursen ingår teoretisk och praktisk träning, kitt värt flera tusen kronor att ta med hem så du kan starta på en gång, kompendium, examen, hembehandlingsråd och kundkort mm. Efter genomgången kurs och avlagd examen erhåller du diplom.


Förkunskaper Kursdatum Tid Pris Status
Inga förkunskaper krävs 5/9 - 6/9 Heldag Läs mer
Fransförlängningskurs med materialkit 14500:- inkl. moms
Lediga platser
Inga förkunskaper krävs 5/12 - 6/12 Heldag Läs mer
Fransförlängningskurs med materialkit 14500:- inkl. moms
Lediga platser

Gelélack - permanent lackning

Solid Lac - gelélackning är den senaste innovationen i nagelbranschen. Solid Lac kan användas som ett vanlig nagellack, men har effekten och hållbarheten som en färggelé. Gelélacket kan användas både på naturliga och konstgjorda naglar. Det förstärker nageln, ger en perfekt glans och en garanterad hållbarhet på 2 veckor +. Lacka naglarna med gelélack och kunden får en ”permanent lackning”. Gelélackning har den senaste tiden blivit väldigt populärt och intresset har ökat med 100%. Svara på kundernas efterfrågan och utöka din behandlingsmeny med den här behandlingen som går fort att göra, sitter länge och som Du och Dina kunder kommer att älska! Gelélacket torkas i en Uv-lampa, blir slagtorrt på endast ett par minuter och kunden kan gå ifrån salongen och stoppa händerna i fickan direkt utan att skada lacket. Efter genomgången kurs erhåller du diplom. Produkter att arbeta med under kursen står skolan för.
Kursinnehåll;

 • Information om Solid Lac

 • Förberedning

 • Lackteknik

 • Fransk lackning

 • Borttagning

 • Behandlingsmenyer

 • Prissättning

NYHET - "2-in-1"

Nu förbättrar vi vår gelélacksutbildning! Du får 2 kurser i en. Förutom det som ingår ovan uppgraderar vi kursen med en halvdag Solid Lac - Nail Art, utan att höja priset. Efter genomgången kurs erhåller du därför 2 diplom. Solid Lac - gelélackning samt Solid Lac - Nail Art

 • Dekorationstekniker

 • Färglära

 • Dekorationer med marmoreringsstav

 • Dekorationer med penslar


Förkunskaper Kursdatum Tid Pris Status
Manikyr och gelé 31/8 Heldag Läs mer
2000 kr ex moms 2500 kr inkl. moms. Skolan står för produkter du använder under utbildningen.
Du har 10% rabatt på hela Solid Lac sortimentet under denna dag. (Gäller även nail art penslar).
platser kvar
Manikyr och gelé 22/10 Heldag Läs mer
2000 kr ex moms 2500 kr inkl. moms. Skolan står för produkter du använder under utbildningen.
Du har 10% rabatt på hela Solid Lac sortimentet under denna dag. (Gäller även nail art penslar).
platser kvar
Manikyr och gelé 30/11 Heldag Läs mer
2000 kr ex moms 2500 kr inkl. moms. Skolan står för produkter du använder under utbildningen.
Du har 10% rabatt på hela Solid Lac sortimentet under denna dag. (Gäller även nail art penslar).
platser kvar

Franska fötter, inkl. nagelkorrigering

Ta steget längre för dina kunder och lär dig hur man gör en vacker och elegant permanent fransk pedikyr. Applicera gelé eller akryl på tånaglarna och kunden får en ”permanent fransk” pedikyr. I den här kursen lär du dig dessutom nagelkorrigering med tipp och mall, så att du kan laga och korrigera tånaglarnas utseende till det bättre. Lär dig ”blinga” tårna – ursnyggt i öppna skor. Gör kunden behandlingen i början på sommaren är hon snygg hela säsongen på ett återbesök. Franska fötter har de senaste året blivit väldigt populärt. Svara på kundernas efterfrågan och utöka din behandlingsmeny med en populär behandling som går fort att göra och som kunden gärna betalar för.
Efter genomgången kurs erhåller du diplom.


Förkunskaper Kursdatum Tid Pris Status
Gelé eller Akryl Här finns det ännu inget utsatt datum Heldag 3600 kr Ledig

Vaxning

Är en effektiv, snabb och enkel hårborttagningsmetod. Utöka Dina salongsbehandlingar och på så sätt även inkomsterna. Vaxning på salong är någonting som blir allt vanligare både bland män och kvinnor. Vi lär Dig vaxa olika kroppsdelar och vi går igenom både kall/varm vax, bivax, skonsammare vaxer och honungsvax. Vi går igenom applicering med spatel, roll-on kassetter, med och utan remsor och nu även den nya metoden med honungsemulsion som appliceras och tas bort med en speciell teknik.


Förkunskaper Kursdatum Tid Pris Status
Manikyr 15/4 - 17/4 Heldag N/A Ledig

Frans- och brynkurs

Lär Dig att färga bryn & fransar som proffsen. Vem vill inte ha välformade ögonbryn anpassade efter ansiktsform och färg med mustiga mörka fransar som ger ögonen ett fint djup. En ypperlig behandling att öka sin målgrupp med. Här går vi igenom frans- och brynfärgning med anpassning till kundens egen färgskala, ögonbrynsskulptering med anpassning av ansiktets, ögonens och brynens utformning. Du lär dig att ta fram det bästa hos kunden och förstärka det. En behandling som Du kan erbjuda alla Dina befintliga kunder och lätt får nya kunder med.


Förkunskaper Kursdatum Tid Pris Status
Ingen 1/12-2/12 Heldag N/A Ledig
Ingen 8/6 - 9/6 Heldag N/A Ledig

Näs och öronhåltagning med Studex® System 75™

System 75™ är enkelt, snabbt, hygieniskt och mycket användarvänligt. Med det här systemet piercar man hål med ett lättkontrollerat verktyg så att du får håltagningen exakt där du markerat. Varje örhänge ligger sterilt förpackad (garanterat sterilt i sex år efter förpackningsdatum). Örhängets stift är endast 0,9 millimeter och har en spetsig ände vilket gör att håltagningen sker så gott som smärtfritt. Efter genomgången kurs erhåller du som deltagare ett diplom.


Förkunskaper Kursdatum Tid Pris Status
Manikyr 2 ggr per år Heldag N/A Ledig

Dekorationskurser & Workshops

Vi har både workshops och olika nivåer på dekorationskurser, från grund- till avancerad nivå. Grundkursen är öppen för alla och kräver inga förkunskaper. Vi går igenom dekoration från grunden med teori och produktkunskap, Du lär Dig använda nagellack i grunden för dekorationer. Vi lär oss marmorering och att arbeta med speciella verktyg. Vi dekorerar med glitter, stenar, guld- & silverfolie, tejp & transfers. Sen har vi även avancerade dekorationskurser i gelé, akryl och med akryl/akvarellfärger. För de som vill passa på att handla produkter under dagen gäller 10% rabatt på produkter & verktyg. I dekorationskursen ingår kompendium och efteråt erhåller du diplom.


Förkunskaper Kurstyp Tid Pris Kursdatum Status
Minst 1 teknikkurs Workshop Heldag 500 kr N/A Ledig
Inga förkunskaper Grundkurs Heldag 500 kr 2 ggr / år Ledig
Geléutbildning Avancerad Heldag N/A 2 ggr / år Ledig
Akrylutbildning Avancerad Heldag N/A 2 ggr / år Ledig

Elfilskurs

Vi håller i elfilskurser för Dig som varit utbildad i minst ett år. Varför då? För att Du då är bättre rustad för att lära Dig dessa tekniker som man behöver behärska med en elfil. Allt för att arbeta rätt och säkert och inte skada kundens naturliga nageln. Fördelarna är många med en elfil om man arbetar på rätt sätt. Du filar lättare och snabbare ned konstmaterialet och rebalanceringarna går betydligt fortare för det finns en speciell ”borr” för just smile-linjen. Kursen är kostnadsfri i samband med köp av elfilskit.


Förkunskaper Kursdatum Tid Pris Status
1 års erfarenhet 19/1 Heldag Kostnadsfri Ledigt

Ansiktsvård


Förkunskaper Kursdatum Tid Pris Status
Inga förkunskaper 3/12-5/12 Heldag N/A Ledig
Inga förkunskaper 10/6 - 12/6 Heldag N/A Ledig